Thomas Heerma van Voss (Amsterdam, 1990) studeerde Engels in Londen en Nederlands in Amsterdam. Hij debuteerde in 2009 met De Allestafel. Vier jaar later verscheen zijn tweede roman: Stern. In september 2014 kwam de verhalenbundel De derde persoon uit.
Hij heeft interviews, verhalen en artikelen gepubliceerd in onder meer Vrij Nederland, NRC/Next, de Volkskrant, Trouw, L’Officiel, VARAGids, De Correspondent, Tirade, Das Magazin, Hollands Maandblad, De Gids en Passionate.
(bron www.thomasheermavanvoss.nl)

Interview met Thomas Heerma van Voss, september 2014Stefan Popa (1989) is auteur en zelfstandig journalist van half Nederlandse en half Roemeense afkomst. Eerder schreef hij korte verhalen die overal, maar ook nergens werden gepubliceerd. Hij woont en werkt in Baarn. Verdwenen grenzen is zijn debuut. 
(bron www.stefanpopa.nl)

Interview met Stefan Popa, mei 2014


Mira Feticu (Breaza, 1973) debuteerde in 1993 in Roemenië met een dichtbundel, maar legde zich daarna toe op het schrijven van verhalen. In haar geboorteland werkte ze als radiomaker en publicist. Als een van de weinigen interviewde ze Herta Müller voor de radio toen er nog nauwelijks iemand in de latere Nobelprijswinnares was geïnteresseerd. Haar huwelijk bracht Mira Feticu naar Nederland, waar ze na een worsteling met het land en de taal in het Nederlands begon te schrijven. Op 18 april 2013 verscheen De ziekte van Kortjakje.
(bron www.mirafeticu.nl)

Interview met Mira Feticu, april 2014